« Pandora Radio in trouble! | Main | A reason to have a Mac »

March 16, 2007

Jeg har en konkurrent

Aftenposten anmelder kaffebarer. Men bare midlertidig; dette ser ikke ut til å bli en serie. Og de skriver bare punktvis. Selv om jeg ikke har testet Far Coast eller Karabista ennå, er Aftenposten og jeg jevnt over ganske enige: Stockfleth's er bra, Java og Kaffebrenneriet går an (her er de mer positivt innstilt enn jeg er for tiden), og People&Coffee må skjerpe seg!

Posted by Julie at March 16, 2007 2:01 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1208

Comments

de har tro på automatkaffe. og du beærer dem tittelen "konkurrent"? generøst!

Posted by: per ivar at March 16, 2007 3:10 PM

Per Ivar - De er Aftenposten, og du mener de ikke er verdige konkurrenter? Det er bra du har tro på meg.

Posted by: Julie at March 16, 2007 3:15 PM

Jeg leste høyt for alle som hørte på meg fra denne testen i går (PI). Heia Stockfleth's. Men det kunne vi jo sagt dem fra før... :-)

Posted by: heidi at March 16, 2007 7:08 PM