« Heia Eirik! | Main | Remembering October 2001 »

October 26, 2006

Unnskyldning

Det har blitt lite blogging i det siste, først og fremst fordi det har blitt veldig mye annet. Foreløpig går mye av tiden min til å skrive om hvordan og hvorfor det har vært så mye uroligheter i Libanon de siste årene, og det er en del å si om den saken. Når jeg ikke gjør det, løper jeg fra forelesning til forelesning og lærer om politisk teori, internasjonal politikk, statistikk og Midtøsten. Samtidig er jeg blitt med i Programutvalget for mitt studium, dvs. et elevråd med makt og kontor.

Fordi jeg ganske uskyldig kom med forslag om å lage en PBWiki for programutvalget og å sørge for at nettsiden til studiet hadde rss slik at vi kunne slutte å sende så mange mailer hele tiden, ble jeg plutselig internettansvarlig. Jeg vet ikke om dette sier mest om min egen geekiness eller resten av programutvalgets mangel på kunnskap. Fordelen er at jeg har makt over domenet "inter-nett", og det er gøy.

I mellomtiden har det vært et par ting jeg har ønsket å linke til og eventuelt kommentere. Jeg rekker visst ikke å kommentere, men jeg kan linke:

Små historier på 6 ord

Hvorfor modeller på bilder ser ut som de gjør

Intervjuserie om religion og vitenskap Denne må jeg kommentere litt. Pappa har kommentert det nyeste av disse intervjuene. Jeg leste det han skrev samme dag som jeg hadde en svært interessant samtale om det samme. Da hadde jeg mest lyst til å skrive en ekstremt irriterende lang post der jeg grundig utforsket dette temaet - men det var ikke mulig å ta meg fri fra resten av livet så lenge som det hadde tatt. Someday... Jeg anbefaler i hvert fall denne serien for å få gode argumenter fra flere sider.

Filip skriver om fin musikk

Anna kritiserer The Economist  (artikkelen hun kritiserer er her, men bare tilgjengelig med abonnement)

Posted by Julie at October 26, 2006 10:16 AM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1036