« What kind of math? | Main | Unnskyldning »

October 18, 2006

Heia Eirik!

Jeg har lovet Eirik Newth at så lenge han er med i Skal Vi Danse "må jeg se programmet". Jeg kan derfor ikke skjønne hvorfor jeg stemmer på ham, for på fredag kveld kl. 19.30, burde jeg virkelig være på U1. Det kan likevel være flere grunner til å stemme på Eirik:

1. Han ga oss "springmais" og satte dermed i gang spalten "Snakk Som Julie".

2. Han er faktisk morsom å se på, i ordets virkelige betydning, i motsetning til de andre norske kjendisene på programmet.

3. Han er supernerd ("Nerding er gøy!") og sier koselige ting om Blindern.

4. Jeg bruker nå mindre penger på øl og føler meg bedre når jeg går på jobb på lørdager.

5. Han gjorde en innsats for å forklare vintersport for meg.

6. Jeg vet at andre i konkurransen har bedre dansesko, så Eirik trenger all den hjelpen han kan få.

Konklusjon: heia Eirik! (send 8 til 26400) 

Oppdatering 25. oktober: Eirik gikk ut forrige fredag. Kanskje han hadde fått flere stemmer om jeg hadde fortalt at jeg også kan takke ham for å ha introdusert meg for Pals, stedet der jeg kjøper kaffebønner og chocolate chips.

Posted by Julie at October 18, 2006 10:22 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1027

Comments

Takk for meget velbegrunnet støtte. :-) Jeg så danseskoene du henviser til i punkt 6, og ble virkelig imponert. Har planer om å fortsette med dansen etter at serien er over, og da står de på listen!

Posted by: Eirik at October 19, 2006 8:25 AM