« The Becker-Posner Blog (ok, Dad) | Main | Prahaminner - Work in Progress »

May 10, 2006

Tenk - her skal jeg bo!

Jeg skal flytte hit! Det er nesten ikke til å tro... Med unntak av de slemme menneskene som tar pengene mine, ser denne delen av byen helt perfekt ut. I hvert fall nå som det er strålende sol og alle Osloboerne har flyttet utendørs, inkludert eksamensnervøse studenter. Det er ikke lett å opprettholde den sunne eksamensangsten (den som skal sørge for konsentrasjon og forbløffende effektivitet de siste dagene før eksamen) når lunsjpause betyr en rusletur nedover det Aftenposten kaller "Stripa på Haugen" for så å spise sjokoladeis i parken som jeg er nære å betegne som "min fremtidige hage".

Poenget er i hvert fall at jeg har en ekstra grunn til å glede meg til eksamen er ferdig, for da flytter jeg til en leilighet på St. Hanshaugen.

Posted by Julie at May 10, 2006 3:19 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/838

Comments

Ellen og jeg pleddet oss utover på toppen-toppen. Tenkte overhodet ikke på at dere/du kanskje hadde okkupert benken på andre siden, ellers hadde jeg selvfølgelig trillet over for å hilse på:) Hvordan gikk det med overtagelsen? Gratulerer med den forresten!

Posted by: heidi karethe at May 11, 2006 6:18 PM