« Det får bli morgendagens blogger | Main | Christmas music countdown: What are you doing New Year's Eve? »

December 12, 2010

Dagens blogger: Den afrikanske farmen

Gjennom Tordenbloggen har jeg oppdaget en (for meg) ny blogg. Den afrikanske farmen ser interessant ut av minst tre grunner:

1. Beskrivelsen: "i 2001 reiste jeg på feltarbeid til Namibia. Hadde jeg visst at jeg skulle bli værende, ville jeg pakket litt annerledes."

Dette er den ultimate fantasi. Å reise kortvarig (tror du) til et sted og så bare aldri dra hjem igjen. Altså å gjøre målet for en kort tur til et nytt hjem. Jeg leser gjerne historien til noen som har gjort nettopp dette.

2. Skribenten følger opp det beskrivelsen lover ved å fortsette å levere gode formuleringer i bloggpostene. For eksempel denne: "Det var ikke kjærlighet ved første blikk. Til det var kontoret hans altfor rotete."

3. Jeg leser ikke så mange blogger som først og fremst omhandler skribentens liv, men denne skribenten ser ut til å ha en livsstil som er såpass langt fra min egen at det kan bli svært spenende.

Jeg vet ikke så mye om denne bloggen ennå. Kanskje jeg ikke liker den om noen måneder. Men akkurat nå føles det som når jeg begynner å lese en ny roman. Men i motsetning til en roman, er dette (tilsynelatende) sant. Og boken kommer ikke til å ta slutt med det første.

Blogg: Den afrikanske farmen

Posted by Julie at December 12, 2010 8:47 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/2665

Comments

Hei Julie

Ville bare si at det er kjempehyggelig å bli anbefalt på denne måten.

Tusen takk!

Nå gjelder det bare å holde på leserne... ;)

Posted by: Silje at December 15, 2010 11:57 AM