« Music | Main | Snart bryllup! »

July 21, 2009

Sitater fra norske blogger

"(N)år ble døde trær en forutsetning for kvalitetsjournalistikk? (...L)ike lite som man klandrer trykkerier når aviser bryter god presseskikk, kan man bebreide teknologiske plattformer for innhold publisert av brukerne," skriver Vampus i kronikken "Må papiravisene dø?". Den ble opprinnelig trykket i "Dagens Næringsliv (som vel strengt tatt er "gårsdagens" næringsliv i all den tid den er en papiravis)"

"Så hvor ble alle de kule av? Hvorfor møter jeg bare folk som forteller at de på ingen måte var hverken pene eller populære i skoletiden?" spør Frøken Makeløs i innlegget "Hvor ble det av alle de kule?" Og jeg lurer på om jeg har noen kule lesere. Jeg dropper nemlig barneskolereunion til fordel for bryllupsplanlegging med mine faktiske venner i år. Dermed mister jeg en god mulighet til å drive egen research på dette spørsmålet. Hjelp?

"Om jeg noen gang gifter meg og det skal arrangeres utdrikkingslag, vil jeg (også) hentes av Jon Almås og bli sunget for av Kåre Conradi." Det ønsker Heidi Karethe når hun skriver "ja! jeg vil danse med deg!" Godt forslag Heidi. Husk det alle sammen. Jeg arrangerte utdrikningslag for to helger siden, men jeg hentet bruden selv. Jeg håper hun synes det var greit.

Posted by Julie at July 21, 2009 5:32 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/2321

Comments

"Den ble opprinnelig trykket i "Dagens Næringsliv (som vel strengt tatt er "gårsdagens" næringsliv i all den tid den er en papiravis)"" ..

haha! :D

Posted by: Heidi at August 5, 2009 1:29 PM