« No matter who wins... | Main | I write like a man »

November 7, 2008

Ukens D2-sitat: Resepsjonistaen

Fra en sak om resesjonsmoten:

Fashionistaen forsvant med "Sex og Singelliv", og resepsjonistaen har tatt over. Hun lager melkekaffen sin selv og finner designerskatter på loftet til mormor eller på Fretex.

D2 har ikke lagt ut saken på nettet. Jeg leste artikkelen på resepsjonistjobben min, og jeg fikk lyst til å øve meg på latte art.

Posted by Julie at November 7, 2008 3:33 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/2025

Comments

latte-art er et uttrykk for kjedsomhet på barista-jobben.

det var vel slik det startet, og med tiden har baristaer oppdaget at det er 'kult' og tatt til seg som endel av kunnskapen med å lage kaffe. Spekulanter mener det å lage hjerter, roser, fisk og annet mønstre på kaffen gir et riktig samspill på de tekniske preferansene som gir en god kaffe: det gode spill med melk og espresso.

Men skal kaffe drikkes med melk i det hele tatt? Skal cappucino ha tynn melk? skal au lait ha steamet melk? men alt er lov når man får en rosetta på toppen?

er det slik at baristaer skjuler sine dårlige sider med å pynte på det ytre?

Ä lage latte er forresten det kjipeste en kan servere for veldig mange som jobber på kaffebarer. Den evige steam'ingen , det misbruket mot kaffebønnene. Da er det kanskje ikke rart at barene bruker bønner av gjennomsnitt smak.

jeg vil heller ha en presskanne med Kona-bønner i. og det selv om jeg kan male fine mønstre, 'edge' spekulære mønstre.

jeg unner deg leken som gir deg håndverket til å lage latte-art. og ønsker deg noen frustrerte mønstre og oppdagelsen av dine visuelle fantasier. lykke til.


gøy er det!

Posted by: iQ at November 10, 2008 5:50 PM