« Coffee is healthy again | Main | Kosmetisk kirurgi »

September 1, 2008

Fritid!?!?!

Jeg er journaliststudent! Jeg har med andre ord flyttet fra Blindern. Og plutselig sitter jeg HJEMME kl. 17, og har FRI! Fri? Hvorfor er jeg ikke på lesesalen på Blindern, med en alt for stor bunke pensum ved min side? Fordi på Høgskolen i Oslo har man skoledager, og etterpå er man ferdig for dagen. Er artikkelen levert innen deadline har man fritid. Fritid? Men da bør jeg vel dra på lesesalen for å lese litt mer, da? Nei, det er visst ikke meningen lenger.

Dette betyr at det plutselig er mulig å sløse med tiden. Er man pensumlesestudent, er man hele tiden i gang med lesing, eller man tar en helt nødvendig pause fra lesingen. Er man skoledagsstudent må man fylle fritiden med noe fornuftig.

Heldigvis finnes det MYE å fylle tiden med. Jeg har kommet over semesteret i utlandet, og jeg er klar for å gjøre noe annet enn å nostalgisk oppsøke stamstedene jeg har savnet. Her i Oslo finnes det uoppdagede kaffebarer, bøker på tilbud og turer jeg burde ha gått for lenge siden. Jeg vil gå tur i skogen med familiens hund. Jeg har rundet 20 kaffekort, og jeg kan godt samle flere. Jeg hører rykter om caféer uten ammetåke. Jeg har en ny venn som har lovet å gi meg et ett-årig kurs i film, og stadig venner som tar ansvar for at jeg skal ha variert musikk- film- og boksmak. Og skulle alt dette virke litt overveldende, kan jeg få meningen med livet forklart på ca. 100 sider.

Det blir en bra høst. Det har jeg bestemt.

Posted by Julie at September 1, 2008 7:34 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1892

Comments

hehe, det høres ut som du kommer til å trives på HiO. Kan ikke si jeg følte jeg hadde så mye lesefri der jeg, men tok meg jo det likevel! :)
Passer du godt på lillesøsteren eller? Håper alt står bra til! :)

Posted by: Linn Maria at September 3, 2008 2:41 PM

Ja. Og nå som jeg flytter til byen igjen - even better :) Takk for en BRA kveld i går snuppa! Dere vet hvordan ting skal gjøres :)

Posted by: Heidi Karethe at September 5, 2008 10:25 AM