« I'm off to Asia! | Main | Coffee is healthy again »

August 25, 2008

Ønskeliste

Til bursdagen i fjor ønsket jeg meg bidrag til mitt kaffefond. Gjester la penger i en liten kaffeboks (en gave fra Aina), foreldrene min matchet det innsamlede beløpet, og dette dekket mesteparten av min fantastiske espressomaskin og kvern. Dette er en gave fra mange jeg kjenner, som jeg blir glad av hver eneste morgen og ganske ofte ellers også. Men når jeg først har espressomaskin, er det vanskelig å vite hva mer jeg vil ha.

Vinglass hadde det vært greit å ha flere av. Da tenker jeg på Sentimento vinglass (allround, 50 cl). Aina har begynt å samle på champagneskåler, og det hadde jeg heller ikke hatt noe imot.

Utover det ønsker jeg meg egentlig bare store ting, først og fremst reiser. Så med mindre du har noe spesielt du virkelig ønsker å gi meg, vil jeg - virkelig - ha penger. Neste reise, enten den går til Leiden, Berlin eller Faizabad, vil være fra alle som bidrar til Julies Reisefond. Jeg mener det - jeg synes ikke det er upersonlig å gi penger.

Skulle du være uenig, så er det greit. Vi kan fortsatt være venner for det. Bare du ikke gir meg skrivebøker eller kaffekopper. Disse gavene høres perfekte ut for meg, men nettopp derfor har jeg for mange av dem. Det er imidlertid lov å gi meg smykker og lys igjen. Jeg er mindre redd for flammer enn før, og fine kubbelys hadde faktisk vært greit. Og jeg opphever smykkeforbudet.

Fortsettelse følger sikkert.

Posted by Julie at August 25, 2008 3:14 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1884