« Women don't choose math | Main | I serien "andre bloggere skriver kloke ting som kan regnes som politisk ukorrekte"... »

July 8, 2008

Pia Haraldsens feil

Bikinien min matchet forsiden. I ettertid matchet huden min rammen på forsiden.Min Facebook status: Julie er solbrent (og skylder på Pia Haraldsen.)

Hvorfor? Jeg leste hele boken til Pia Haraldsen mens jeg lå på en flytebrygge utenfor Malmøya. Det tok ikke veldig lang tid å komme gjennom den boken, men lang nok tid til at jeg burde hatt mer/sterkere solkrem. Bikinien min matchet forsiden. I ettertid matchet huden min rammen på forsiden.

Ja, men hvorfor gjorde du DET da? Pia Haraldsens bok var årsak til en liten slåsskamp diskusjon ved en middag hos familien min for noen måneder siden. Min far og jeg hadde begge lest om den i Morgenbladet, og vi var skeptiske. Min mor og en av mine søstre forsvarte boken. Ingen av oss hadde lest den på dette tidspunktet, men da den viste seg å være i mine foreldres hus da jeg besøkte dem på en fridag, måtte jeg bare finne ut hvem av oss som hadde rett.

Og hvem hadde rett? Vel...

Posted by Julie at July 8, 2008 12:53 AM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1857

Comments

så, du kunne ikke møte meg på grunn av pia haraldsen? ;)

Posted by: Heidi at July 8, 2008 9:17 AM

Heidi - Du kan si det sånn. Hun har skyld i mye av det som går galt.

Posted by: Julie at July 8, 2008 10:15 AM

Dersom man trengte noe videre bevis på at spåkoner er en gjeng med lurendreiere, kommer jeg med følgende gullkorn fra Morgenbladets artikkel:

"Mens Vendela Kirsebom har nok med å fortelle oss hvordan vi kan slippe å se ut som om vi er førti når vi faktisk er førti, vil Pia Haraldsen mer. I forordet forteller hun at hun gikk til en spådame som sa at hun måtte skrive bok: ««Pia», sa tarotdamen. «Du har noe viktig å si til andre der ute.»»"

Har ordet "viktig" fått helt ny betydning siden jeg gikk på barneskolen, eller finnes det personer der ute som mener at Pias kunnskap om hotpants er "viktig"? Bortsett fra denne spådamen og Pia selv, da.

Posted by: Arve at July 9, 2008 8:57 AM

Oh! Cliff hanger! Don't keep us waiting too long ;)

Posted by: Eva at July 10, 2008 10:03 AM