« Update | Main | Bra bokcafé funnet! »

March 20, 2006

Oppdatering

Jeg burde ikke skrive dette. Blogging og forelesningsnotater har gitt meg slitasje på håndleddene. Urettferdig! Her har jeg vært et forsiktig barn med rene votter som aldri brakk eller forstuet noe, og så får jeg likevel vondt – av å skrive! :-(

Jeg var på debatt om blogging i dag, så nå kan jeg selvfølgelig ikke la være. Jeg skal ikke kommentere debatten så mye; det har jeg ikke godt av. Derfor nevner jeg bare at spesielt Vampus og Jonas Söderström sa interessante ting. Jeg vil spesielt takke Jonas Söderström for hans definisjon på den beste typen blogg: en offentlig utgave av skribentens bevissthet, det han/hun vil huske på, spare på og tenke på, og som alle som vil dermed også kan lese. I min introduksjonspost skrev jeg at min blogg skulle være ”an everchanging snapshot of part of my mind - the part I don't mind publishing on the internet where anyone can read it.” Så jeg har tydeligvis den riktige innstillingen, og det er godt å høre. :-)

Det ble nevnt i en bisetning på debatten at man blir ”grisebanket” om man sier i Norge at Firefox er bedre enn Opera. Vel, jeg er ingen ekspert, men jeg har prøvd begge deler og er absolutt mest fornøyd med Firefox. Etter å ha sagt noe så provoserende (?), rømmer jeg landet i overmorgen. Jeg skal til Praha på klassetur, hurra! Det blir derfor stille her i en uke i hvert fall, og så får jeg hvilt håndleddene mine.

Posted by Julie at March 20, 2006 8:47 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/746

Comments

Fisker du etter kommentar fra meg nå, eller?

*Lar grisen ligge, sitter på hendene for å motbevise teori*.

God tur til Praha til deg og håndleddene!

Posted by: Jorunn at March 20, 2006 11:04 PM

Fisket ikke egentlig... men hvis det er dette som skal til...

Posted by: Julie at March 21, 2006 11:34 PM